Slik lager du Bølgen & Moi's fiskesuppe!

post-img
Det enkle er det beste med Trond Moi's fiskesuppe. Denne herlige suppen er svært populær blant våre gjester!

 

Oppskriften på suppen avhenger av hvilken restaurant du besøker. Kjøkkensjefen i restaurantene får lov til å gjøre sine egne varianter.

 

Historien

Trond Moi var på kokkelandslaget da han åpnet «kafeteria» på kunstgalleriet på Høvikodden sammen med Toralf Bølgen. Han fikk noen slengbemerkninger fra kollegene for det, men han ville lage en uformell restaurant. Dessuten var det bare maten de hadde råd til å gjøre noe med, så da ble skalldyrsuppen et naturlig sted å starte.

Etter 20 år er suppen på menyen i våre restauranter sammen med ostekaken, pizzaen og Thorenfeldt-burgeren.

Dagens Næringsliv har skrevet en artikkel med oppskriften til fiskesuppen. Les mer her

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi