Winemakers Dinner hos Bølgen & Moi under Stavanger Vinfest

post-img
Det er snart Stavanger Vinfest og over disse fire dagene får vi besøk av to fantastiske produsenter!
Ogier fra Rhône og Georg Breuer fra Rheingau.

Skal du velge noen dager å spise hos oss i løpet av et år, så er det nå du må komme!
Munter stemning, deilig mat med skikkelig gode viner og flotte folk blir stikkordene disse kveldene.

 

Onsdag 22.mars og torsdag 23.mars:


5-retters Winemakers Dinner med Ogier fra Rhone i Frankrike.

Onsdag 22.mars og torsdag 23.mars får vi besøk Thibault De Lartigue fra Ogier som geleider oss gjennom kveldens viner, samt forteller oss om husets vinproduksjon og historie.

Vi har satt sammen en deilig 5-retters meny hvor vi fokuserer på de røde druer i utsøkt kombinasjon med landlige råvarer.

Det er nå vinene som bestemmer hvilke retter og råvarer som blir valgt til å akkompagnere disse kunstverkene av druejuice.

Fredag 24. mars og lørdag 25.mars:

5-retters Winemakers Dinner med Georg Breuer fra Rheingau i Tyskland.

Fredag 24.mars og lørdag 25.mars er det ingen ringere enn Theresa Breuer som vil fortelle oss om vinene i plenum, samt gi oss innsikt og førstehåndsinformasjon om vingården.

 

Vi ønsker velkommen til en felles aperitiff og bordsetting alle dager kl. 18.00.
Munter stemning, flott mat med flotte viner og flotte folk blir stikkordene disse kveldene. 

Pris: Aperitiff, 5-retters meny med viner og kaffe: 1395 kr

Pris: 5-retters meny med alkoholfrie enheter og kaffe: 995 kr

 

For bordbestilling trykk her eller send en epost til 

post-img post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi