Kalender

post-img

Vilt uke 26.09.16

Når vilt står på menyen

Høsten er her og vi inviterer deg og dine kjære til en varm og koselig uke, der vår flotte natur og dess godbiter står på menyen

Nyt en vel kombinert meny med flotta farger der vær enkelte rett er laget med kjærlig for råvaren.

 

RØKT ELG CARPACCIO

Servert med gin skum og enebærkrem

Smoked moose carpaccio served with gin foam and juniper berries

RYPE

Serveres kald med syltet sopp og tyttebær

Grouse served with pickled mushroom and cranberry

KREMET SOPPSUPPE

Servert med røkt reinsdyrs hjerte

Creamed mushroom served with smoked reindeer heart

 

HJORT

Servert med stekt rosenkål, stekt bacon og potetpuré

 Deer served with roasted brussels sprouts, fried bacon and potato puree

MULTEMOUSSE

Servert med mandelflan

Cloudberry mousse served with almondcrisp


Pris 5 retter 795,- 4 retter 695,- 3 retter 595,-

 

Så len deg tilbake i stolen og la oss ta deg med på en inspirerende resa gjennom skog og fjell.

For bestilling av bord, send mail til tjuvholmen@bolgenogmoi.no eller ring oss på 22 44 10

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi