Kalender

post-img

Winemakers dinner med Ogier fra Rhone på Bølgen & Moi Stavanger under Stavanger Vinfest 22.03.17

Vi legger alltid vår stolthet i å finne gode viner til mat slik at både vin og mat fremhever hverandres smaker i søt harmoni. Disse fire dagene snus rollene, og det er nå vinene som bestemmer hvilke retter og råvarer som blir valgt til å akkompagnere disse kunstverkene av druejuice.

5-retters Winemakers Dinner med Ogier fra Rhone i Frankrike.

Onsdag 22. mars og torsdag 23. mars får vi besøk Thibault De Lartigue fra Ogier som geleider oss gjennom kveldens viner, samt forteller oss om husets vinproduksjon og historie.

Ogier har historie tilbake til slutten av 1850-tallet. Området rundt landsbyen Châteauneuf-du-Pape har vært sommerresidens for pavene siden 1400-tallet, og klostrene her var viktige for utviklingen av vinmarkene og vinproduksjonen i området. Ogiers vinkjeller er en av de eldste og største i Châteauneuf-du-Pape. Vinmarken er på 25 ha, og består av det karakteristiske jordsmonnet med kalkstein, sand og rød leire under et lag av rund småstein. Druetypene er de historiske for området; Grenache, Syrah, Cinsault og Mourvedre for rødvin, og Grenache Blanc, Clairette, Roussanne og Bourboulenc for hvitvin. Alle druer blir høstet for hånd.

Vi har satt sammen en deilig 5-retters meny hvor vi fokuserer på de røde druer i utsøkt kombinasjon med landlige råvarer. 

Vi ønsker velkommen til en felles aperitiff og bordsetting kl. 18.00.
Munter stemning, flott mat med flotte viner og flotte folk blir stikkordene disse kveldene. 

Pris: Aperitiff, 5 retters meny med viner og kaffe kr 1395,-
Pris: 5 retters meny med alkoholfrie enheter og kaffe kr 995,-

For bordbestilling trykk her eller send en epost til

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi