Bølgen & Moi Briskeby

load-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img

Snarveier

  Bestill bord   Kart   24 11 53 53   Meny
Vi er tilgjengelige på telefon: man-fre til kl. 20 og lør til kl. 17.

Åpningstider

Mandag - Onsdag: 11.00 - 01.00 (kjøkkenet stenger 22.00)
Torsdag - Fredag: 07.30 - 01.00 (kjøkkenet stenger 22.00)
Lørdag: 09.00 - 01.00 (kjøkkenet stenger 22.00)
Søndag: 11. 00 - 17.00 (kjøkkenet stenger 16.00)

Adresse

Løvenskiolds gate 26, 0260 Oslo

Om Bølgen & Moi Briskeby

Kom og opplev vår restaurant!

”På vår restaurant på Briskeby i Oslo kan du spise en herlig 5-retters meny, eller en deilig pizza rett fra bakerovnen. Ingen anledning er for liten eller for stor, og det er en opplevelse å besøke vårt lokale. Restauranten ligger i en oppusset transformatorstasjon fra 1942, og vårt kjøkken transformerer ferske råvarer til retter av ypperste kvalitet. Vi har også et fantastisk og prisbelønnet vinkart med godbiter fra hele verden. Jeg er så glad i dette stedet, og blir kanskje ikke den mest objektive kritikeren av Bølgen & Moi Briskeby, men kom innom så skal jeg vise deg hva jeg mener.”

- Daglig leder Michael Skiri

 

Frokost:
Frokost med a la carte meny fra torsdag til fredag mellom kl 07.30 til 11.00, og lørdager fra 09.00 til 12.00.
Frokost buffet kan bestilles for selskaper over 30 personer øvrige dager. Buffeten inneholder bl.a eggerøre, bacon, skinker, oster og et godt utvalg av nybakt brød fra vedfyrt bakerovn.   

Lunsj:
Gode småretter, sandwicher, fisk og skalldyr, supper, lunsjretter og kaker i rause porsjoner. Alt fra smørbrød til 3-retter overraskelseslunsj.
Vi kan anbefale vår populære lørdagslunsj fra 12.00 - 18.00, med egen lørdagsmeny, DJ fra kl 14.00 og god stemning.
Bordbestilling senest kl 12.00.

Søndagsbrunsj:
Stor buffet serveres fra kl 11.00 - 17.00 (kjøkkenet stenger kl 16.00), kr 345,- per person

Brasserie:
Fullservice Brasserie med moderne internasjonal á la carte og sesongens 3-5 retter meny.          

Bar:
Stort utvalg i vin på glass, øl og brennevin. Cocktails og drinker laget på nypresset juice og friske råvarer.

Selskaper:
Selskapsmeny tilbys for 8 personer og oppover, både til lunsj og middag. Vi har mange spennende menyer å velge mellom. Vil dere sitte litt privat, kan Mezzaninen reserveres for grupper fra 20 til 50 personer eller vår Vinkjeller med plass til maks 30 personer.  

 

 

 

 

Daglig leder: Michael Skiri
Kjøkkensjef: Gaetano Lanza
Restaurantsjef: Linn Albertsson
Hovmester: Henrik Rachlew

Særpreg:
Du glemmer aldri første gang du besøker oss. Her kommer du inn til en enorm takhøyde på 18 meter med plass til en stor mezzanin, vakre vinduer og en enhver restaurants drøm: en gigantisk bakerovn med peis der vi baker brød, pizza og mye annet godt.

Transformatorstasjonen ble oppført for Oslo Lysverker i 1942, og står på Byantikvarens Gule liste. Etter omfattende oppussing åpnet vi i 2001, til stor suksess. BØLGEN og MOI Briskeby har blitt omtalt i mange nasjonale og internasjonale publikasjoner, deriblant Wallpaper.

 

 

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi