A LA CARTE MENY
FORRETTER
ØSTERS- Per stk 72,- / 3 stk 210,-
Østers naturell med fersk sitron og mignonette
ramsløkmajones og crumble
KAMSKJELL - 265,-
Kamskjelltartar med chili, sjalottløk, agurk,
ramsløkmajones og crumble
HVIT ASPARGES- 295,-
Hvit asparges med hollandaisesaus, gressløk og urteolje
ESCARGOTS- 245,-
Snegler i urtesmør
blåskjell og grønnsaker
FISK- OG SKALLDYRSUPPE - 265,-
Luftig og «kremet» suppe, med dagens fisk, reker,
blåskjell og grønnsaker
kombinasjon med kapers, sjalottløk, rødbet og sylteagurk. Med eggeplomme og en «dash» tabasco
TARTARE DE BOEUF - 255,-
Førsteklasses oksekjøtt rett fra kverna, i klassisk
kombinasjon med kapers, sjalottløk, rødbet og sylteagurk. Med eggeplomme og en «dash» tabasco
SALATER
kombinasjon, med aspargesbønner, syltet løk, krutonger og Lyonnaisedressing
LYONNAISE - 295,-
Den franske salatklassikeren! Egg og bacon i herlig
kombinasjon, med aspargesbønner, syltet løk, krutonger og Lyonnaisedressing
skorsonnerotchips, urteolje og umami-majones
B&M VEGETAR - 265,-
Grillet hjertesalat med syltet løk, kikertpuré, stekt champignon,
skorsonnerotchips, urteolje og umami-majones
HOVEDRETTER FRA SJØEN
hvitvin og friske urter. Serveres med pommes frites
MOULES FRITES - 325,-
De ferskeste blåskjellene fra markedet, dampet i fløte,
hvitvin og friske urter. Serveres med pommes frites
blåskjell og grønnsaker
FISK- OG SKALLDYRSUPPE - 355,-
Luftig og «kremet» suppe, med dagens fisk, reker,
blåskjell og grønnsaker
KVEITE- 465,-
Ovnsbakt kveite med asparges, beurre blanc med rogn og gressløk og poteter
kapers, Beurre Noisette og poteter
SMØRFLYNDRE- 425,-
Pannestekt smørflyndre med erter, blomkål og
kapers, Beurre Noisette og poteter
SKALLDYRPLATÅ
FISK OG SKALLDYRPLATÅ - 895,- per person. Minimum to personer
Reker, Skagenrøre, kamskjelltartar, marinert laks,
kveite ceviche, dampede blåskjell
sjøkreps og hummer
FISK OG SKALLDYRPLATÅ DELUXE - 1495,- per person. Minimum to personer
Alt ovenfor, pluss egen servering med østers,
sjøkreps og hummer
HOVEDRETTER FRA LAND
BURGER - 315,-
Vår herlige B&M burger med Cheddar-ost, karamellisert løk, tomat, salat, sylteagurk, aioli og ketchup. Serveres med pommes frites
+med bacon + 35,- / trøffel fries + 35,-
skorsonnerotchips, Cafe de Paris smør og poteter
ÉNTRECÔTE- 485,-
Éntrecõte med champignon, spinat, sellerirotpuré,
skorsonnerotchips, Cafe de Paris smør og poteter
med kapers, sjalottløk, rødbet og sylteagurk. Med eggeplomme og en «dash» tabasco. Serveres med pommes frites
TARTAR- 355,-
Førsteklasses oksekjøtt rett fra kverna, i klassisk kombinasjon
med kapers, sjalottløk, rødbet og sylteagurk. Med eggeplomme og en «dash» tabasco. Serveres med pommes frites
KJØKKENSJEFENS 4-RETTER
Vår kjøkkensjef Håkon har satt sammen en 3 eller 4 retters meny basert på det beste av sesongens råvarer
Kamskjelltartar med chili, sjalottløk, agurk, ramsløkmajones og crumble
Forrett
KAMSKJELL
Kamskjelltartar med chili, sjalottløk, agurk, ramsløkmajones og crumble
Bakt kveite med asparges og Beurre blanc med rogn og gressløk
Mellomrett
KVEITE
Bakt kveite med asparges og Beurre blanc med rogn og gressløk
Éntrecõte med champignon, spinat, sellerirotpuré,skorsonnerotchips, Cafe de Paris smør og poteter
Hovedrett
ENTRECÔTE
Éntrecõte med champignon, spinat, sellerirotpuré,skorsonnerotchips, Cafe de Paris smør og poteter
Hvit sjokolade Crémeux med sorbet og solbærmarengs
Dessert
SJOKOLADE
Hvit sjokolade Crémeux med sorbet og solbærmarengs
3 retter 855,- // med vinpakke 1 520,-
4 retter 995,- // med vinpakke 1 850,-
SIDERETTER
OLIVES - 95,-
Marinerte oliven
FRITES - 75,-
Pommes frites
FRITES AUX TRUFFES - 115,-
Pommes frites med revet ost og trøffelaioli
PAIN ET BEURRE - 65,-
Ferskt brød og smør med havsalt. Kan gjøres glutenfri
DESSERT
UTVALGTE FRANSKE OSTER - 285,-
Tre modne franske oster etter dagens utvalg
SJOKOLADE 245,-
Hvit sjokolade Cremeaux med sorbet og solbærmarengs
CRÉME BRÛILLE - 235,-
Fransk dessert i særklasse, med sprøtt lokk av perlesukker