Catering og event – Bølgen & Moi på hjul

load-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
Trygg og god fullservice catering med lidenskapelig kvalitet!

Snarveier

  67 52 10 20   Meny
Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.

Om Catering og event – Bølgen & Moi på hjul

Sett preg på ditt selskap med Bølgen & Moi

"Bølgen & Moi på hjul legger ære og stolthet i å levere den beste cateringopplevelsen du noen gang har hatt. Skal du ha selskap for 10 eller 10.000? Hjemme, på jobben, hytta eller et annet sted? Våre erfarne, dyktige og lekne medarbeidere tar utfordringen, og du får selskapet du ønsker deg. Slapp av og kos deg, mens vi lager og serverer et måltid som blir husket."

– Daglig leder Ole Skjøren

 
Alt fra A til Å med glimt i øyet
Mat levert? Mat servert? Total leveranse? Kom til oss med ditt behov og få en skreddersydd løsning med kokk, servitører, lekne, kunstneriske oppdekninger, mat- og vinkurs, presentasjoner. Vi gir deg råd om mat- og drikkemeny og hjelper deg om du må leie telt, stoler, bord, tallerkener, glass og så videre. La Bølgen & Moi på hjul sette preg på ditt selskap.

Meny
Du får smakfulle retter i gode porsjoner basert på sesongvarer. Hver rett er et resultat av et godt håndverk med inspirasjon fra kunsten, nordiske rene smaker og internasjonale trender.

Catering meny Oslo
Catering meny Kristiansand

Selskap
Alt fra intim bursdag eller vennefest til store begivenheter som dåp, konfirmasjon, bryllup og jubileum. 10 eller 10.000 – vi leverer og serverer.

Bedrift
Kick-off, teambuilding, konferanse, lansering, sommerfest, kurs eller julebord. Du kan skreddersy ditt arrangement hos oss.

Event
Bølgen & Moi er stolt samarbeidspartner og leverandør av Holmenkollen Skifestival, Oslo Pride, Vikersund RAW AIR, Matstreif, Notodden Bluesfestival, åpningen av ny flyplass på Flesland og mange flere.

Vil du også ha et spennende arrangement med gode opplevelser? Hos oss får du en dedikert kontaktperson som byr på kreativitet og originalitet i planleggingen.

"Bølgen & Moi har vært eneleverandør av mat til Oslo Pride i to år. Deres team har øye for detaljer og leverer mat av svært høy kvalitet. De er nytenkende, tilpasningsdyktige og gode å jobbe med. Vi anbefaler dem som partner og leverandør ved store arrangementer." – Oslo Pride (med over 70.000 besøkende og mange munner å mette)

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi