Bølgen & Moi i Jakarta! 05.12.17

post-img
Det er ikke hver dag vi flyr til Indonesia for å gjennomføre en catering, men vi takker heller ikke nei til en slik mulighet!

Vår kosernkjøkkensjef Geir Magnus Svae og kjøkkensjef på Bølgen & Moi Tjuvholmen, Stian Haugland, pakket i midten av November veskene og reiste halvveis over jorden, for å gjennomføre en svært ambesiøs catering.

I tillegg til godt humør og en dose lidenskap, hadde de 1 tonn fersk mat i bagasjen.

Etter noe "Texas" beskrevet av kjøkkensjefene selv, laksen kom på avveie, mulig den hadde hørt rykter om Texas og svømte i feil retning. Kom de på plass og leverte både til tid og langt over forventningene.

 

 

 

 

De kan nå smykke seg med å ha laget en fantastisk buffet til stående applaus på Fairmont hotell, i Jakarta.

Hoved oppdraget var ikke mindre enn en Norsk sjømatbuffet til 400 personer som fikk navnet «Norwegian Seafood extravaganza». Dette var ett prosjekt satt i gang for å fremme norsk sjømat i Jakarta, Indonesia. Oppdragsgiveren var «Indonesia Norway Business Council» og den norske Ambassaden.

De leverte en buffet med 50 ulike retter, bestående av norsk sjømat, og i tillegg tillaget de en 10 retters sjømatmiddag på Ambassaden til 30 personer.

Vi leverer selvsagt de fleste cateringer i nærområdet, men når det ryktes på andre siden av jorden om at vårt produkt er trygt og godt, samt av svært høy kvalitet, ønsker vi selvsagt å bevise dette også:)

post-img post-img post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi