Bølgen & Moi i Kollen!

post-img
Under Holmenkollen Skiskytterfest 17.-19.mars finner du Bølgen & Moi i det store Kollen-teltet. Vi disker opp med deilig mat, afterski og søndagsbuffet for hele familien. Bli med på den store festen!

Fredag 17. mars - skiskytter sprint kvinner og menn

Holmenkollen Skiskytterfest åpner og kjører i gang med spennende sprint-øvelser. Fra klokken 18:00 er det Afterski med Bølgen & Moi hvor Burn stiller med DJ MC Kaman. Gjør deg klar for topp stemning med guilty pleasures og gode klassikere - bli med på festen! Det serveres burgere, pølser og chili con carne. 

 

Lørdag 18. mars - skiskyting jaktstart, kvinner og menn

Det blir ikke mer spennende enn skiskyting jaktstart! Etterpå kan du riste løs i Kollen-teltet med Afterski med Bølgen & Moi og DJ Solli, som har lagt fotballskoa på hylla til fordel for mixepulten. Her blir det stemning og fest! Afterski startet klokken 16:00. Det serveres burgere, pølser og chili con carne. 

 

Søndag 19. mars: skiskyting fellesstart kvinner og menn

Barneaktiviteter fra kl. 09:30 på Kapellskogen og i Festivalgata fra kl 12:00. Bølgen & Mois familiebuffet serveres i det store Kollen-teltet, med Happykids-pose til alle barna. 

  

Kjøp billetter til Holmenkollen Skiskytterfest

Billetten til Afterski koster kr. 50,- og må kjøpes som tilleggsbillett. 

 

 

Foto: Magnus Nyløkken og NordicFocus

  

Bølgen & Moi disker opp med deilig mat, afterski og søndagsbuffet for hele familien.

 

Rabatt på VIP-billetter

Som Bølgen & Moi-kunde får du rabatt på VIP-billetter til fredagen og søndagen. Med VIP-billett kommer du tett på de største stjernene. Her får du orkesterplass til øvelsene, høyt spenningsnivå og garantert hyggelig stemning. Bølgen & Moi disker opp med nydelig mat. 

DU FÅR 10 % RABATT VED Å KONTAKTE VIP@SKIFEST.NO

 

Foto: Magnus Nyløkken

 

post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi