Første "vann til vann" prosjektet er ferdig! 01.05.13

post-img
Bølgen & Moi startet i 2012 å selge renset vann på flaske til sine gjester. Inntektene fra salget (momsen inkludert) har gått uavkortet til nødhjelp og utdanning i omegnen til de berømte Angkor Wat tempelruinene, innskrevet på Unescos Verdensarvliste. Selv om Angkor er et av mest berømte og besøkte stedene på Unesco-listen, lever store deler av lokalbefolkningen i fattigdom.

”Vann til vann” prosjektet sørger for forsyning av rent vann til fattige husstander, landsbyer og skoler for å bedre lokal helse samt redusere frekvensen av sykdommer. Hvert år utdanner vår lokale samarbeidspartner Shinta Mani Foundation ungdommer som drømmer om en karriere i hotell- og restaurantbransjen. En del av den årlige donasjonen går også til bevisstgjøring omkring vannhelse, å øke antall årlige studenter og å sørge for husvære til elever som bor langt unna hotellskolen.

Det første "vann til vann" prosjektet er nå ferdig. Vannklosetter og en vannbrønn har blitt bygget i landsbyen Siam Reap, og to av byens skoler har fått vannfilter installert

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi