Nordisk mesterskap for vinkelnere!

post-img
Den 11. oktober braker det løs med Nordisk mesterskap i Stockholm!

Etter topplasseringen i Norske mesterskapet i februar har Henrik jobbet målbevisst mot neste mål, Nordisk mesterskap i Stockholm. Under kyndig ledelse av Ken Engebretsen, som har trent Norges deltagere til internasjonale mesterskap i en årrekke, har Henrik vist hva som bor i han. En dedikert vilje og svært ydmyk holdning til vinkelnerfaget sammen med god struktur på å lese seg opp teoretisk begynner det hele å se bra ut. Som alltid så vil teori og praksis gå hånd i hånd under et mesterskap og Henrik og Ken jobber med å sy det hele sammen nå i dagene før Nordisk. De reiser begge over 2 dager før mesterskapet for å ta de siste detaljene på plass.

At Henrik kan nå langt er det liten tvil om men alle som følger en konkurranse ser hvor høyt nivået er og det er liten tvil om at Henrik også må som alle andre treffe formen søndag 12 oktober. Men går dette bra er neste målene for Henrik EM og VM i 2016 hvor treningen i forkant av mesterskapene nok blir enda mer intensiv. Alle i BM har stilt opp der det trengs og ikke minst ledelsen som har stilt lokaler til rådighet for trening og gitt Henrik en mulighet til å bli så god som han kan.

Følg med under Nordisk på #kencanaiolo

Vi i Bølgen & Moi er utrolig stolte av å ha Henrik Dahl Jahnsen som en av oss. Vi ønsker Henrik MASSE lykke til i helgen!

 

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi