Vinfestival 2015 med Bølgen & Moi Tjuvholmen!

post-img
Bli med på årets Vinfestival fra 5.-7. februar hos oss! Vi har mange spennende aktiviteter på agendaen, blant annet vinkurs om champagne med Toralf Bølgen, ekstra mange godbiter på glass under hele vinfestivalen og dagens blindsmakingskonkurranse til kr 20,- der du har muligheten til å vinne en 3-retters middag for 2 personer!
Vi har også vinquiz i baren hver dag hvor du kan teste dine vinkunnskaper og bli med i en trekning om en 5-retters middag med tilhørende vin!

 

Temameny torsdag fra kl 17.00: Spania, mye mer enn bare Rioja

Denne kvelden skal vi dypdykke i Spanias vinverden. Kom og oppdag vinlandet med godbiter fra mange ulike produsenter og flere eldre årganger på glass, sammen med en unik spesial komponert fem retters meny.

5-retters meny med seks ulike viner: kr 1.095,- per person.

 

Temameny fredag fra kl 17.00: Madiran & Kongen av Tannat

Kom og opplev Alain Brumonts fantastiske viner, kjent som den ubestridte kongen av Madiran i sørvest Frankrike. 
Brumonts viner har høstet lovord i internasjonal presse i mange år, og hans viner kan sammenliknes med de beste fra Bordeaux.  Denne kvelden har kjøkkensjefen komponert en meny spesielt for disse unike vinene fra Madiran. Det blir blant annet mulighet for å smake den utrolige kombinasjonen av and og druen tannat.

5-retters meny med seks ulike viner:  kr 1.095,- per person.

 

Temameny lørdag kl 12-17: Bobler

Bli med på vår fantastiske champagnelunsj! Denne dagen har vi en spesialmeny som er tilpasset champagne i tillegg til vår faste meny.

Vinkurs kl 13.00: Champagne- Diva & Dronning med Toralf Bølgen

Toralf Bølgen er også forfatter av den kritikerroste boken «Champagne- Diva & Dronning». Han vil på dette kurset gi en god innføring i området Champagne. Benytt anledningen til å møte Toralf der han bobler over av morsomme historier.

Det blir smaking av boblende viner av høy kvalitet og en enkel lunsj servering. Pris kr 325,- per person.

Viner fra Champagne fra kl 17.00

Viner fra Champagne er i fokus. Vi skal bli bedre kjent med dette vidunderlige vinområdet mens vi smaker oss gjennom en spesialkomponert champagnemeny.

4-retters meny med fem ulike champagnesorter: kr 1.095,-

Hjertelig velkommen til en hyggelig vinfestfival med oss!

post-img post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi