Kalender

post-img

FULLBOOKET // Winemakers dinner med Duval Leroy! 21.06.18

Champagne til det beste av sjømat er en uslåelig kombinasjon, og jammen får du også prøve hvor fantastisk vellagret champagne smaker til osten. Denne kvelden kommer det storveis besøk til Tjuvholmen fra en av områdets beste produsenter.

Det anerkjente champagnehuset Duval Leroy, og deres dyktige vinmaker, Sandrine Logette-Jardin, kommer til Tjuvholmen 21. juni.

Bølgen & Mois kjøkkensjef Stian Haugland har satt sammen menyen, og Sandrine har valgt ut boblene som følger rettene. Hun vil selvsagt smake vinene sammen med deg og ikke minst sørge for at du blir kjent med hemmeligheten og filosofien bak det som er verdens mest ettertraktete musserende vinstil. 

Duval-Leroys champagner er kjent for sitt store raffinement, noe som kommer enda bedre frem når de nytes til mat. 

Det er altså fullt mulig å nyte champagne gjennom hele måltidet. Ikke minst vil du bli overrasket hvor godt disse eksklusive boblene passer til måltidets avslutning.

Gå ikke glipp av denne utrolige mat- og vinopplevelsen! Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull aften

Pris: kr 1495,- per person

Meld deg på kurset her!

Våre kurs er i samabeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom Aperitif sine hjemmesider.

Påmelding

Vennligst vent...

Takk for din påmelding!

Din informasjon er nå sendt til Bølgen & Moi.
Melde på flere? Klikk her

Vennligst fyll inn riktig fornavn. Vennligst fyll inn riktig etternavn.
Vennligst fyll inn riktig telefonnummer. Vennligst fyll inn riktig e-postadresse.
Vennligst velg antall deltakere.
Jeg ønsker å motta tilbud og informasjon fra Bølgen & Moi
Vennligst velg favoritt restaurant.
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi