Kalender

post-img

Jakten på den perfekte biff ?24.10.19

“The only time to eat diet food is while you're waiting for the steak to cook.”
-Julia Child

Denne kvelden holder vi kurs om hvordan tilberede den perfekte biffen, med alt det innebærer av forskjellige tilberedningsmetoder, stykningsdeler, tilbehør og sauser. 

Nok en gang er det Olav Birkeland, kjent fra bloggen hobbykokken.no, som holder kurs hos oss og på sitt sedvanlige vis gir han en meget grundig gjennomgang av kveldens tema.

Blant tingene som blir gjennomgått er:
-Steking i panne
-Sous vide
-Reverse searing
–Bruk av ovn og panne
-Grill
-Fritering.

Vi skal også teste Waguykjøtt som mange mener er verdens beste kjøtt.

I tillegg vil det også bli gitt en god gjennomgang av relaterte emner som bruningsreaksjoner, stykningsdeler, hvile av kjøtt, steking av store stykker osv.

Alle er hjertelig velkommen, uansett forkunnskaper. 

Kr 995,- pr pers 
Prisen inkluderer kurs, kursmateriell, smaksprøver underveis, samt en skikkelig Entrecote til hovedrett.
Drikke kommer i tillegg.

Påmelding

Vennligst vent...

Takk for din påmelding!

Din informasjon er nå sendt til Bølgen & Moi.
Melde på flere? Klikk her

Vennligst fyll inn riktig fornavn. Vennligst fyll inn riktig etternavn.
Vennligst fyll inn riktig telefonnummer. Vennligst fyll inn riktig e-postadresse.
Vennligst velg antall deltakere.
Jeg ønsker å motta tilbud og informasjon fra Bølgen & Moi
Vennligst velg favoritt restaurant.
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi