- Velg arrangement
- 2-retter og et glass musserende!
Tjuvholmen - Bølgen & Bobler 16. feb
Drammen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic 21. feb
Drammen - After Work 22. feb
Drammen - Trond Mois Vinterfavoritter
Stavanger - Bølgen & Bobler 23. feb
Drammen - Vinskolen "Ost & tilbehør med Toralf Bølgen
Kristiansand - Stjerneprodusent fra Ribera del Duero
Kristiansand - Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen
Tjuvholmen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic
Tjuvholmen - Kokkekurs for gutta – med mulighet til å imponere damene 1. mars
Stavanger - Bølgen & Bobler 2. mars
Drammen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Beermakers Dinner med Nøgne Ø
Stavanger - Kvinner & Bobler
Kristiansand - Bølgen & brunsj
Stavanger - Bølgen & Bobler 9. mars
Drammen - Vinskolen Spesial "Bordeaux med Toralf Bølgen"
Kristiansand - Lær deg kunsten å lage sushi
Tjuvholmen - Bølgen & Bobler 16. mars
Drammen - Velochef - en reise med mat & sykkel
Kristiansand - Vinkurs Italia med Toralf Bølgen
Drammen - Kokkekurs for gutta – med mulighet til å imponere damene 22. mars
Stavanger - Bølgen & Bobler 23. mars
Drammen - Bli en mester i å lage tapas
Tjuvholmen - Fontanafredda dinner 28. mars
Stavanger - Cascina Collina Dinner
Drammen - After Work 29. mars
Drammen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic
Tjuvholmen - Fontanafredda dinner 29. mars
Stavanger - Bølgen & Bobler 30. mars
Drammen - Fontanafredda dinner 30. mars
Stavanger - Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Tjuvholmen - Du kan lære å lage perfekt sjømat!
Tjuvholmen - Lær å lage autentisk meksikansk mat og drinker
Tjuvholmen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Jubileumsfest – vi feirer 1 år!
Drammen - Jubileumsfest – vi feirer 1 år!
Drammen - Uteserveringen åpen!
Drammen - Bli en mester i å lage tapas
Tjuvholmen - Bølgen & brunsj
Stavanger - Bølgen & Bobler 13. april
Drammen - Bølgen & Bobler 20. april
Drammen - Eat to the Beat – livemusikk på uteserveringen
Drammen - Bli en mester i å grille kjøtt!
Tjuvholmen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic
Tjuvholmen - After Work 26. april
Drammen - Lær å lage autentisk meksikansk mat og drinker
Tjuvholmen - Bølgen & Bobler 27. april
Drammen - Trond Mois beste Grilltips
Stavanger - Bli en mester i å grille kjøtt!
Tjuvholmen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Bli en mester i å grille kjøtt!
Tjuvholmen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic
Tjuvholmen - Fransk Rose & Småretter
Kristiansand - Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Tjuvholmen - Du kan lære å lage perfekt sjømat!
Tjuvholmen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Bli en mester i å grille kjøtt!
Tjuvholmen - Eat to the Beat – livemusikk på uteserveringen
Drammen - After Work 31. mai
Drammen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Bølgen & brunsj
Stavanger - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Eat to the Beat – livemusikk på uteserveringen
Drammen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Trond Mois Høstfavoritter
Stavanger - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen
- 2-retter og et glass musserende!

Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen27.02.19
Ofte kan det være vanskelig å finne den best egnede vinen til en gitt matrett. Hva kommer det av at noen kombinasjoner av mat og vin blir magiske sammen og andre blir katastrofale?
Gjennom en stor og fryktinngytende vinjungel med uendelige valgmuligheter, er det flere gode spilleregler og grunnprinsipper som hjelper deg på veien når du skal kombinere mat og vin på en god måte.
Ta dine mat- og vinopplevelser til nye høyder
Toralf Bølgen er kjent for alle som har deltatt på et av våre Lær å smake vin-kurs. Denne kvelden forteller den erfarne restaurantmannen deg om klassiske og enestående kombinasjoner av mat og vin, og lærer deg grunnprinsippene og triksene proffene benytter seg av for å få optimale mat- og vinkombinasjoner.
Kvelden starter med en teoretisk del før den praktiske delen med hele 10 ulike retter og 10 viner setter i gang. I løpet av kvelden får du smake retter av fisk, skalldyr, kjøtt, oster og desserter med ulike viner til hver rett.
Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!
Tid: kl 17.30
Pris: kr 1745,- per person
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider
Hjertelig velkommen!