Kalender

post-img

Lær å kombinere vin til ost07.02.19

En av landets fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du skal kombinere ost og vin på beste måte. Vi lover en engasjert kursholder, samt noen av verdens beste meieriprodukter kombinert med god vin.

 

Har du hatt noen dårlige opplevelser med ost og vin? Da er du ikke alene. Etter dette kurset kommer du ikke til å gå i samme fella en gang til.

Bli en mester i å kombinere ost og vin

Denne kvelden får du smake kjente og kjære favorittoster. Til ostene får du servert et nøye utvalg av viner som passer eksepsjonelt godt til kveldens oster. Hva er de beste kombinasjonene? Hva er det beste tilbehøret? Hvordan setter du sammen den optimale ostebuffe? Dette og mye mer er tema denne kvelden, og vi smaker oss gjennom 10 klassiske oster med ulike viner. Dette er læring og hygge på øverste nivå! Kurset inkluderer aperitiff, 4 glass vin tilpasset menyen og 1 stk signert kokebok av Toralf Bølgen, Ost og vin.

Smakingen ledes av Toralf Bølgen, en av Norges fremste vineksperter, og han lærer deg hvordan du går frem for å sette sammen vin og ost i perfekt harmoni. 

Ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

 

Tid: kl 17.30

Pris: kr 1695,- per person

Meld deg på her

 

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

Hjertelig velkommen!

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi