Kalender

post-img

Lær å lage autentisk meksikansk mat og drinker25.01.19

At meksikansk mat er mer enn tortillas, og ikke minst hvordan du utvider din kompetanse om dette kjøkkenet - det er temaet for dette morsomme kombinerte mat- og cocktailkurset.

Det meksikanske kjøkkenet har stor innflytelse på verdens matvaner. Antakelig fordi det kan smake himmelsk! Nå har du en enestående sjanse til å dra med deg kunnskapen om det gode meksikanske kjøkkenet hjem. 

Dette kurset bør du ikke gå glipp av om du er glad i det meksikanske kjøkkenet

At Bølgen & Mois kjøkkensjef & barsjef stiller med sombrero, tequila og sigar denne dagen tviler vi på.  Det vi vet er derimot at de vil innvie deg i en verden av spennende smaker. 

Gode tortillas, den ekte guacamolen, bruken av forskjellige typer chili, lime og koriander, pluss alle de andre spennende mulighetene som setter prikken over I-en i et meksikansk måltid. 

Denne kvelden tar i tillegg barsjefen Eirik Strugstad deg med på en reise i meksikansk drikke, der du lett kan ta med deg kunnskapen hjem og imponere dine venner og familie.

Tid: kl 17.30

Pris: kr 1850,- per person

Meld deg på her!

 

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

Hjertelig velkommen!

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi