Kalender

post-img

Lær deg kunsten å lage sushi12.03.19

Etter denne kvelden vet du hvordan du tilbereder japanske delikatesser som Nigiri, Shashimi, Makiruller og Misosuppe.

Har du hørt historiene om japanske kokker som går 6 år i lære før de kan kalle seg sushikokk? Det stemmer nok delvis, men det er  ikke dermed sagt at ikke du kan lage velsmakende japanske delikatesser etter en kveld med Bølgen & Mois kjøkkensjef. Her får du tilgang på de beste og ferskeste råvarene fra havet, samt et lite utvalg eddiker, oljer, grønnsaker, krydder og utstyr.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å lære å lage små velsmakende retter fra et av verdens sunneste og beste kjøkken, som er tilberedt av deg! Neste gang du har selskap hjemme serverer du Nigiri, Sashimi, Misosuppe og Makiruller. Det beste av alt er at det tilberedes før gjestene kommer, og du kan være med på selskapet!  

Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene deres har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.

Ikke gå glipp av dette spennende kurset - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

 

Tid: kl 17.30

Pris: kr 1895,- per person

Meld deg på her

Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider

 

Hjertelig velkommen!

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi