Kalender

post-img

Moderne matlaging med Hobbykokken25.01.18

Velkommen til Bølgen & Moi Kristiansand, Torsdag den 25. Januar kl 18:00

Vi er glad for å kunne gjenta suksessen med kurs i moderne matlaging med Olav Birkeland, også kjent som matbloggeren Hobbykokken.

Kurset er et forevisningskurs som tar utgangspunkt i Bølgen og Mois 7-retters sharing meny hvor Olav og kokkene våre gir alle rettene en modernistisk vri og benytter moderne teknikker, utstyr eller metoder som er tilgjengelig for både profesjonelle og hobbykokker.

Kurset tar blant annet for seg sous vide, vakumering, trykkoking, spuma, forskjellige typer tykningsmidler (hydrokolloider) og flytende nitrogen.

Kurset tar ikke bare for seg nye teknikker og metoder, men vel så viktig er ny kunnskap innen matlaging som gjøre det lettere å forstå og gjennomføre selv de mest kjente rettene på en god og lettfattelig måte.

Kursene har tidligere blitt omtalt her:

http://enestaaendemat.no/2016/01/22/kurs-hobbykokken/

http://enestaaendemat.no/2016/04/14/kurs-hobbykokken-2/

 

Om kursholderen:

Olav Birkeland var en av de første som begynte med matblogging i Norge og har hatt bloggen hobbykokken.no siden 2006. Under alter egoet Hobbykokken har han skrevet fast spalte for hver lørdag i 2013-2015 for avisene Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende. Olav skriver også kokebøker og er en hyppig brukt kurs- og foredragsholder for næringslivet.

KR 995,- pr pers, inkluderer forevisningskurs, 7 retters meny og kompendium.
Drikke kommer i tillegg denne kvelden.

Påmelding

Vennligst vent...

Takk for din påmelding!

Din informasjon er nå sendt til Bølgen & Moi.
Melde på flere? Klikk her

Vennligst fyll inn riktig fornavn. Vennligst fyll inn riktig etternavn.
Vennligst fyll inn riktig telefonnummer. Vennligst fyll inn riktig e-postadresse.
Vennligst velg antall deltakere.
Jeg ønsker å motta tilbud og informasjon fra Bølgen & Moi
Vennligst velg favoritt restaurant.
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi