Kalender

post-img

Velochef - en reise med mat & sykkel19.03.19

Henrik Orre kommer til Kristiansand
Gled deg til en forrykende kveld med faglig påfyll, knallgod mat og historier fra innsiden på et av verdens beste sykkel lag.

Henrik Orre begynte sin karriere i Bølgen & Moi som kokkelærling ,og har faktisk ved 2 anledninger jobbet i Kristiansand,
vel å merke under Quart festivalen med stor kjærlighet for Turboneger og skikkelig god mat.

Han har i 4 år vært kjøkensjef hos Mathias Dahlgren, Matsalen i Stockholm (2* i Guiden) og beskjedent nok hele 5 sesonger hos verdens beste syklister i Team Sky.

Henrik har også utgitt 3 kokebøker med tittelen Velochef med fokus på sunn, og smaksrik mat , kombinert med steder, personligheter og gode historier innenfor sykkelsporten.

Om boken VELOCHEF:
Vélochef er en kjærlighetserklæring til mat, sykling og trening. Stjernekokken Henrik Orre (sjefskokk på Team Sky, tidligere landslagskokk og kjøkkensjef hos Mathias Dahlgren i Stockholm) har laget 80 supergode og næringsrike retter for syklister og andre som trener - og selvfølgelig til alle som elsker god mat. I de ulike kapitlene pré vélo, vélo og aprés vélo har Henrik utviklet oppskrifter som passer før, under og etter trening og konkurranse. Smakfull mat som er enkel å lage, ofte med en overraskende vri, laget på gode råvarer som ernæringsmessig oppfyller behovene til ytelse og prestasjon.

Denne kvelden vil Henrik fortelle om sine opplevelser med fokus på sykkel og god mat. 
Hans foredrag vil garantert gi deg noen gode opplevelser - og det skal selvsagt toppes med et knallgodt måltid i etterkant. 

Kun kr 1095,- som inkluderer foredrag og 3 retters meny.
Vi begynner kl 19:00

Påmelding

Vennligst vent...

Takk for din påmelding!

Din informasjon er nå sendt til Bølgen & Moi.
Melde på flere? Klikk her

Vennligst fyll inn riktig fornavn. Vennligst fyll inn riktig etternavn.
Vennligst fyll inn riktig telefonnummer. Vennligst fyll inn riktig e-postadresse.
Vennligst velg antall deltakere.
Jeg ønsker å motta tilbud og informasjon fra Bølgen & Moi
Vennligst velg favoritt restaurant.
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi