- Velg arrangement
- 2-retter og et glass musserende!
Tjuvholmen - Bølgen & Bobler 16. feb
Drammen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic 21. feb
Drammen - After Work 22. feb
Drammen - Trond Mois Vinterfavoritter
Stavanger - Bølgen & Bobler 23. feb
Drammen - Vinskolen "Ost & tilbehør med Toralf Bølgen
Kristiansand - Stjerneprodusent fra Ribera del Duero
Kristiansand - Lær å finne riktig vin til maten med Toralf Bølgen
Tjuvholmen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic
Tjuvholmen - Kokkekurs for gutta – med mulighet til å imponere damene 1. mars
Stavanger - Bølgen & Bobler 2. mars
Drammen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Beermakers Dinner med Nøgne Ø
Stavanger - Kvinner & Bobler
Kristiansand - Bølgen & brunsj
Stavanger - Bølgen & Bobler 9. mars
Drammen - Vinskolen Spesial "Bordeaux med Toralf Bølgen"
Kristiansand - Lær deg kunsten å lage sushi
Tjuvholmen - Bølgen & Bobler 16. mars
Drammen - Velochef - en reise med mat & sykkel
Kristiansand - Vinkurs Italia med Toralf Bølgen
Drammen - Kokkekurs for gutta – med mulighet til å imponere damene 22. mars
Stavanger - Bølgen & Bobler 23. mars
Drammen - Bli en mester i å lage tapas
Tjuvholmen - Fontanafredda dinner 28. mars
Stavanger - Cascina Collina Dinner
Drammen - After Work 29. mars
Drammen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic
Tjuvholmen - Fontanafredda dinner 29. mars
Stavanger - Bølgen & Bobler 30. mars
Drammen - Fontanafredda dinner 30. mars
Stavanger - Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Tjuvholmen - Du kan lære å lage perfekt sjømat!
Tjuvholmen - Lær å lage autentisk meksikansk mat og drinker
Tjuvholmen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Jubileumsfest – vi feirer 1 år!
Drammen - Jubileumsfest – vi feirer 1 år!
Drammen - Uteserveringen åpen!
Drammen - Bli en mester i å lage tapas
Tjuvholmen - Bølgen & brunsj
Stavanger - Bølgen & Bobler 13. april
Drammen - Bølgen & Bobler 20. april
Drammen - Eat to the Beat – livemusikk på uteserveringen
Drammen - Bli en mester i å grille kjøtt!
Tjuvholmen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic
Tjuvholmen - After Work 26. april
Drammen - Lær å lage autentisk meksikansk mat og drinker
Tjuvholmen - Bølgen & Bobler 27. april
Drammen - Trond Mois beste Grilltips
Stavanger - Bli en mester i å grille kjøtt!
Tjuvholmen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Bli en mester i å grille kjøtt!
Tjuvholmen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Lær å lage den ultimate Gin & Tonic
Tjuvholmen - Fransk Rose & Småretter
Kristiansand - Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?
Tjuvholmen - Du kan lære å lage perfekt sjømat!
Tjuvholmen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Bli en mester i å grille kjøtt!
Tjuvholmen - Eat to the Beat – livemusikk på uteserveringen
Drammen - After Work 31. mai
Drammen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Bølgen & brunsj
Stavanger - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Eat to the Beat – DJ på uteserveringen
Drammen - Eat to the Beat – livemusikk på uteserveringen
Drammen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - Trond Mois Høstfavoritter
Stavanger - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen - SUNNA'S MUSIKKBINGO!
Tjuvholmen
- 2-retter og et glass musserende!

Vil du lære å lage saus slik de profesjonelle gjør det?08.01.19
Under dette kurset vil kokkene vise deg ulike grunnsauser, både kalde og varme, og du er selv med å lage sausene fra grunnen av. Du får også smake de ulike sausene opp mot et spennende utvalg av tilbehør som kokkene har tilberedt.
Slik får du forståelse for hvor viktig sausen er for en rett og ikke minst hva som passer til hva.
Vi lover deg at etter dette kurset er du en mye bedre sausekokk og kan trylle frem de lekreste sauser som imponerer alle besøkende på ditt eget kjøkken.
Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene på Høvikodden har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.
Nå flytter vi kursvirksomheten til Bølgen & Mois flotte nye lokaler sentralt plassert på Tjuvholmen i Oslo, og vi håper å lære enda flere til å bli skikkelig connoisseurer på eget kjøkken.
Tid: 17.30
Pris: 1195,-
Våre kurs er i samarbeid med aperitif.no, hvor aperitif er hovedarrangør. Gavekort til kursene kjøpes gjennom aperitif sine hjemmesider
Hjertelig velkommen!