Kalender

post-img

Winemakers dinner med Emile Beyer06.02.19

Vi inviterer til en ekstra smaksrik helaften med velvalgte viner fra Emile Beyer i Alsace.

Domaine Emile Beyer har laget vin i den lille byen Eguisheim siden 1580 og er en av områdets mest anerkjente produsenter. Familien har produsert vin i 14 generasjoner, og denne kvelden vil du lære mye om Alsace, om hva som skiller deres viner fra andre i området og ikke minst om hvorfor de er som skreddersydd til kveldens meny.

Vi har selvfølgelig spisset menyen for dere denne kvelden og byr på sesongens beste råvarer nøye plukket ut til Beyers slanke og elegante viner.

Når: onsdag 6. februar kl. 18 :00

Hvor: Bølgen & Moi Drammen

Pris: 1295,- pp.

 

Meld deg på til , tlf 32 82 58 00 eller på skjemaet under. 

 

Kvelden meny: 

 

Løyrom på nystekte blinis med rørosrømme og rødløk

Pinot Blanc Tradition 2017

*

Pannestekt kongekrabbe- klør, stekt pac choi vendt i ‘black pepper saus’

Riesling Tradition 2017

**

Filet av småkveite, med smørdampede erter og sjøkreps-skum

Pinot Gris Cuvée tradition 2017

***

Braisert oksebryst servert i sin egen buljong. Smaksatt med soya, sitrongress, ingefær, limeblad og chili.

Riesling Riesling Grand Cru Eichberg 2017

****

Andebryst med «rilette» av andelår, servert med sellerirot puré, saltbakt sjalottløk, «Annapoteter» og

rødvinssaus

Pinot Noir Eguisheim 2017

*****

Vellagret Comté med ingefærsyltet pære og nøttebrød

Gewurstraminer Tradition 2016

 

Velkommen! 

Påmelding

Vennligst vent...

Takk for din påmelding!

Din informasjon er nå sendt til Bølgen & Moi.
Melde på flere? Klikk her

Vennligst fyll inn riktig fornavn. Vennligst fyll inn riktig etternavn.
Vennligst fyll inn riktig telefonnummer. Vennligst fyll inn riktig e-postadresse.
Vennligst velg antall deltakere.
Jeg ønsker å motta tilbud og informasjon fra Bølgen & Moi
Vennligst velg favoritt restaurant.
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi