Matkurs Bølgen & Moi i samarbeid med Apèritif

post-img
Vi har unike matkurs i samarbeid med Apèritif. Her er du selv med og lager maten fra bunnen sammen med noen av Norges beste kokker! Våre matkurs er svært populære, det blir raskt fullbooket, og det er ikke uten grunn!
Her kan du lese om tilbakemeldingene vi får fra våre kursdeltakere i etterkant av hvert kurs.


Sjekk kalenderen vår her. Vi oppdaterer regelmessig med spennende kurs! 

 

"Kurset var supert og lærerikt!! Kommer til å melde meg på flere kurs."

                                                                                      -Tone Berg

 

Jeg var i utgangspunktet ganske “grønn” mht. å lage saus, og hadde en hyggelig og lærerik kveld på Høvikodden. Jeg tror ikke vi kunne lært mere enn vi gjorde i løpet av kurstiden, som var akkurat lang nok (det er tungt å stå i 4 timer).

-Thomas Eilertsen

 

 

"Takk for veldig bra kurs. Jeg synes det fungerte bra med antall deltagere og med tre grupper. Kursholderne (kokkene) var flinke, hjelpsomme og inspirerende.

Veldig bra med en liten suppe før kursstart siden de fleste kom rett fra jobb.

I den grad jeg ønsket meg noe mer av kurset så var det at jeg hadde hatt med meg en liten plastboks til å ta med litt av den gode majonesen jeg laget hjem. :) Jeg går ut i fra at alt det vi laget bare ble kastet etterpå.

Men altså, et veldig bra kurs og nå gjelder det bare å øve seg hjemme. :)"

-Kristin Stemland

 

"Kurset på Bølgen og Moi var kjempefint. Jeg lærte mye og hadde noen veldig hyggelige timer. Spesielt var jeg imponert over undervisningskokkenes utrolige entusiasme og tydelige glede over jobben sin. Kurset som skulle vart i 31/2 time varte minst 11/2 time lenger uten at de som jobbet der viste tegn til å bli utålmodige. Det blir sikkert flere kurs! Takk til dere."

-Ragnhild Halvorsen

 

"Tusen takk for et flott kurs. Jeg synes det var ryddig og skikkelig gjennomført, og det var veldig lærerikt!
Veldig fint med tre stasjoner hvor vi får lage saus selv. Jeg har anbefalt andre dette, og kommer sikkert til å melde meg på flere kurs gjennom Apéritif."

-Anne Lisbeth Kjensbekk

  

 

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi