Julebord på Bølgen & Moi Kristiansand

post-img
Sørlandets beste restaurant finner du på den restaurerte fiskebryggen i Kristiansand, ved starten på Odderøya. Her byr vi på en unik atmosfære, vår signatur oppdekning vil overraske deg og sette sansene i spill med det samme du setter deg ned. Vinkartet er premiert i Winespectator og vi har et imponerende Champagneutvalg.

Selskapslokaler:

I brasseriet har vi plass til 70 personer. Vårt hyggelige Chambre Séparée har plass til mindre grupper, opptil 12 personer. Om vinteren har Lysthuset lun og god stemning og egner seg for 20–45 personer. Her er det dempet musikk, bjørkestammer, grønne planter og nydelig utsikt mot Fiskebrygga.

 

Bestilling eller mer informasjon:

Tlf: 38 17 83 00

E-post: 

 

Julemeny: 

 

KJØKKENSJEFENS JULEBORD

Ønsker du en sosial og smaksrik opplevelse med det beste fra kjøkkenet? Da er denne menyen det perfekte valget for dere som ønsker litt av alt og ikke helt klarer å bestemme dere. Gled dere til 7 retter servert for hele bordet. 

7 retter kr 895,- pr pers. Kan også fås som 3-retters for 625,- og 4-retters for 695,-.


Are you looking for a social and flavorful experience? 
Then this menu is the perfect choice for those who want a bit of everything and not quite able to decide.

SNACKS 
Sprøstekt brandade – Østers G&T 
Brandade – Oysters 
Allergener: bløtdyr, fisk, melk, egg, gluten(hvete), sulfitt 
** 
FJORD ØRRET 
Lett gravet og lavtemperert fjordørret, sennepsmajones, dill, kefir, sort brød 
Lightly gravet and slow cooked trout, mustard mayonnaise, dill, kefir, black bread 
Allergener: fisk, sennep, egg, sulfitt, melk, gluten(hvete), bløtdyr 
** 
SJØKREPS 
Kremet Sjøkrepssuppe, cognac, sjøkrepsmousseline, purreløk 
Crayfish soup with mousseline, leek 
Allergener: skalldyr, melk, sulfitt, fisk, egg 
** 
TORSK 
Torskerygg, variasjon på løk, potetkrem, timian-løk saus 
Cod loin with variation of onion, potato espuma, thyme-onion sauce 
Allergener, fisk, melk, selleri, sulfitt 
** 
IBERICO SECRETO 
Langtidsbakt gris fra Iberico, sellerikrem, rosenkål, trøffel, steinsoppsaus, puffet svor 
Iberico secreto, celery, brussel sprout, truffle, cepes sauce and crisp skin 
Allergener: Selleri, melk, sulfitt 
** 
OSTER 
Stilton, portvin, pepperkake og Brilliant savarin, trøffelhonning, krydderkjeks 
Head chefs chees dish with Stilton, Brilliant savarin and garnich 
Allergener: melk, gluten(hvete) 
** 
KARAMELL 
Karamellparfait, nøttebunn, kirsebærgel , kakaosorbet, sjokoladesigar 
Caramell parfait, nuts, cherry, cacao sorbet 
Allergener: melk, egg, nøtter(mandel)

B&M DANSKE JULELUNSJ

Vår danske julelunsj er tilbake! 545,- pr pers,  hver fredag - søndag fra 16. november.


Denne lunsjen har 6 serveringer, så man bør beregne fra 2 til 4 timer. 
Vi tar imot bookinger mellom 13:00 – 15:00

Klassisk sursild med karri salat og 3 løk sild servert med rugbrød 
Herring with curry salad and 3 onion herring with rye bread 
Inneholder: fisk, melk, egg, gluten (rug, hvete) 
** 
Lett gravet laks med sennepsaus, melbatoast og panne stekt rødspette «meunier» 
Gravlax with melbatoast and mustardsauce. Panfried plaice “meunier” 
Inneholder: fisk, melk, sennep, gluten(hvete) 
** 
Lun leverpostei med syltet kantareller, bacon og ristet surdeigsbrød 
Liverpate`with mushroom, bacon and sourdoug toast 
Inneholder: melk, egg, sulfitt, gluten(hvete) 
** 
Sprøstekt svinekam med andelår, hjemmelagd rødkål 
servert med syltet cornichons, brunede poteter og julesaus 
Pork ribs, confit de canard, redcabbage served with pickled gherkins, browned potatoes and gravy 
Inneholder: Selleri, melk, sulfitter 
**
Osteanretning med hjemmelagd tilbehør og nøttebrød 
Classic cheese plate with homemade garnich and crisp nutbread 
Inneholder: melk, nøtter(valnøtt) sesam 
** 
Ris ala mande med marsipan, ristete mandler og lun kirsebær-sjokoladesaus 
Rice ala mande with marzipan, almonds and cherry-chocolate sauce 
Innehold: melk, nøtter(mandel) egg

KLASSISK JUL

Klassisk jul serveres som sharing for hele bordet for 625,- pr. pers. 

Vår gode svineribbe med medisterkaker, hjemmelagd rødkål, surkål, kremet portvinsaus
**
Pinnekjøtt med mandelpotet, kålrotstappe og sjysaus og gode små poteter.
** 
Valhrona sjokoladekrem, espresso marengs, kakaosorbet, kirsebær

Classic Norwegian Christmas dinner served sharing at the table. 
Porkribs, cabbage, sauce and pinnekjøtt with rutabagastew.
Valhrona chocolate creme with cacao sorbet, and cherriesInneholder: melk,soya, sulfitt
post-img post-img post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi