Vi søker ekstrahjelp bartender samt sesongservitører og kokker til sesongen 2017

post-img
Bølgen & Moi har etablert seg som en av Norges ledende restaurantaktører med en lang historie og ansatte som utmerker seg i mat- og vinverdenen både nasjonalt og internasjonalt.
Alle ansatte har en genuin interesse for mat og drikke med kjerneverdiene lek, engasjement og overraskelse

Bølgen & Moi Tjuvholmen ligger i en av Oslos nyeste bydeler med en av byens flotteste og mest solrike uteserveringer. Vi er belønnet med beste internasjonale restaurant 2015 og 2016 i Bookatable Awards, og fikk i 2015 2 glass i den internasjonale kategorien Award of ecxellence i Wine spectator.

Vi jobber med ekte mennesker, gode råvarer og ingen halvfabrikata. Vi er akkurat passe sprø, vi liker å overraske, og brenner før høy kvalitet på alt vi leverer.  Kreativ galskap er et nøkkelord, forseglet i erfaring og profesjonalitet.

Vi er et stort hus med fantastiske medarbeidere som gløder for å gi våre gjester en spesiell opplevelse med høy kvalitet og service. Og vi ønsker oss flere!

Vi søker deg som synes at restauranttilværelsen er det gøyeste som finnes, som er fleksibel, kreativ, samarbeidsdyktig og positiv.

For de rette kandidatene tilbyr vi gode lønnsbetigelser og utviklingsmuligheter i et helt unikt og spennende konsept med dyktige kollegaer.

Vi søker deg som synes at restauranttilværelsen er det gøyeste som finnes, som er fleksibel, kreativ, samarbeidsdyktig og positiv.

Til vår nyåpning 2017 søker vi:

  • En bartender (ekstrahjelp i helger) til vår nye bar. Vedkommende bør være utpreget sosial og ha en faglig kunnskap om øl og brennevin, og gjerne litt kunnskap rundt musikk. Jenter oppfordres til å søke og vedkommende må snakke skandinavisk. Oppstart i slutten av Mars.
  • Dyktige sesong- servitører med minst 3 års relevant erfaring. Oppstart innen 1.mai.
  • Faglærte kokker.

 

Alle søkere må være minst 20 år, snakke flytende engelsk og ha relevant erfaring.

Søknad med CV, evt spørsmål om stillingen sendes på mail til:

Søknader for kokkestillingene kan sendes til:

chef.tjuvholmen@bolgenogmoi.no

post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi