Bølgen & Moi Tjuvholmen søker sommervikarer til kjøkken

post-img
Synes du restauranttilværelsen er det gøyeste som finnes og ønsker å jobbe med noen av de dyktigste i bransjen? Hos oss kan du få gode utviklingsmuligheter i et lekent og engasjert miljø.

Bølgen & Moi er en av Norges ledende restaurantaktører med en lang historie og ansatte som utmerker seg i mat- og vinverdenen både nasjonalt og internasjonalt. Alle ansatte har en genuin interesse for mat og drikke og lever ut kjerneverdiene lek, engasjement og overraskelse.

Vi jobber med ekte mennesker, gode råvarer og ingen halvfabrikata. Vi er akkurat passe sprø, vi liker å overraske, og brenner for høy kvalitet på alt vi leverer.  Kreativ galskap er et nøkkelord, forseglet i erfaring og profesjonalitet.

 

Vi søker deg som synes at restauranttilværelsen er det gøyeste som finnes, som er fleksibel, kreativ, samarbeidsdyktig og positiv.

På sommeren er Bølgen & Moi Tjuvholmen et stort hus med fantastiske medarbeidere som gløder for å gi våre gjester en spesiell opplevelse med høy kvalitet og service. Nå har vi behov for flere samarbeidsdyktige, strukturerte og positive sommervikarer på kjøkkenet.

Vi søker deg som har relevant arbeidserfaring fra kjøkken og helst snakker et skandinavisk språk. Og du har vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester!

Hos oss får du gode utviklingsmuligheter. Under ledelse av kjøkkensjef er du en del av hjertet i restauranten. Sammen skal dere sikre at vi alltid leverer de ypperste smaksopplevelsene for våre gjester.  For de rette kandidatene tilbyr vi gode lønnsbetingelser og utviklingsmuligheter i et helt unikt og spennende konsept med dyktige kollegaer.

 

Vi kan tilby: 

- Gode utviklingsmuligheter i et av Norges mest spennende fagmiljøer

- Et svært hyggelig arbeidsmiljø

- Gode betingelser

 

Søknad med CV og referanser sendes til

post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi