Flaggskip søker daglig leder som kan stå på hodet

post-img
BØLGEN & MOI er en av Norges ledende restaurantaktører og ett av landets største fagmiljøer innen mat og drikke. Vi står gjerne på hodet for gjestene våre av pur gjestfrihet, har høyt engasjement, og tror på å tenke utenfor boksen. Vi liker å overraske, være kreative og se løsninger – gjerne med en leken tilnærming. Kreativ galskap er viktige nøkkelord for oss!

Nå søker vi en daglig leder som ønsker å ta flaggskip-restauranten vår på Tjuvholmen til nye høyder.

BØLGEN & MOI Tjuvholmen ligger flott til på solsiden og har en av Oslos største uteserveringer. Restauranten ble totalrenovert i 2017, og har to år på rad blitt kåret av gjestene våre til Norges beste internasjonale restaurant på Bookatable.com.

Hva går jobben ut på?

Som daglig leder av BØLGEN & MOI på Tjuvholmen har du overordnet ansvar for restaurantens daglige virksomhet. Du har evnen til å gjøre de gode medarbeiderne rundt deg enda bedre, og du leder hele teamet i riktig retning, med fokus på både det profesjonelle, faglige og menneskelige.

Som daglig leder vil du også være med på å utvikle restauranten videre mot de målene vi har satt oss, og kontinuerlig jobbe for å se muligheter og realisere restaurantens fulle potensial. Du leder både vei for andre og bretter opp ermene selv. Stillingen er en fast heltidsstilling, med oppstart etter avtale.

Du leder både vei for andre og bretter opp ermene selv.

Hvem er du?

Hvis du liker og kjenner deg igjen i arbeidsmiljøet vi har beskrevet ovenfor, er det stor sannsynlighet for at du kan være den rette for oss. Vi ønsker at du:

 

  • Vil ta vårt flaggskip på Tjuvholmen til nye høyder

  • Er ambisiøs og tør å tenke utenfor boksen

  • Kan stå på hodet (les: gjøre alt for å yte det beste for både gjester og ansatte)

  • Har vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester

  • Drives av utfordringer og har gode resultater fra restaurantbransjen eller andre relevante bransjer å henvise til

  • Er god på salg og forretning, og kompetent innen økonomi

  • Er en trygg leder som får sine ansatte til å vokse

 

Hvis du i tillegg liker intens jobbing, folk som virkelig legger sjela i det de gjør og mye glede på arbeidsplassen, har vi veldig lyst til å høre fra deg!

 

Ved spørsmål om stillingen, kontakt Adm. dir i Bølgen & Moi Harald Berger på 970 88 711. Søknad med CV sendes p åe-post til .

post-img post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi