Kjøkkensjef for Bølgen & Moi Briskeby

post-img
Bølgen & Moi Briskeby søker en engasjert, leken og kreativ kjøkkensjef med høye ambisjoner for kvalitet.

Bølgen & Moi har etablert seg som en av Norges ledende restaurantaktører med ansatte som utmerker seg i mat- og vinverdenen både nasjonalt og internasjonalt. Vi har en stolt tradisjon med å utvikle god kokkekunst med et av Norges største fagmiljøer innen drikkevarer og matlaging. I år vil vår konsernkjøkkensjef, Geir Magnus Svae, som er nominert til Årets Kokk, kjempe om å bli Norges representant i Bocuse d’Or.  

Alle ansatte har en genuin interesse for mat og drikke og lever ut kjerneverdiene lek, engasjement og overraskelse.

Bølgen & Moi på Briskeby er en svært populær og godt drevet restaurant som ligger i en gammel transformatorstasjon fra 1942, oppusset og åpnet til stor suksess i 2011. Restauranten har blitt omtalt i flere store nasjonale og internasjonale publikasjoner. Du glemmer aldri første gang du besøker oss på Briskeby. Her kommer du inn til en enorm takhøyde på 18 meter med plass til en stor mezzanin, vakre vinduer og enhver restaurants drøm: en gigantisk bakerovn med peis der vi baker brød, pizza og mye annet godt.

 

Som kjøkkensjef på Bølgen & Moi Briskeby er det viktig at du er smilende og kreativ – og gjerne en synlig og leken profil for våre kunder. Du har vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester!

Vi har et svært godt arbeidsmiljø i dag, med ansatte som gir mye av seg selv og har det gøy på jobb. Det er viktig at du også er engasjert, samarbeidsorientert, fleksibel og med høye ambisjoner og krav til kvalitet.

Du har vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester!

Hos oss får du gode utviklingsmuligheter. Under ledelse av konsernkjøkkensjef Geir Magnus Svae gjennomføres det jevnlig faglige seminarer for kompetanseøkning og kreativt påfyll. Sammen skal dere sikre at vi alltid leverer de ypperste smaksopplevelsene for våre gjester.  

 

Kjøkkensjefens hovedoppgaver vil være å: 

·       Lede kjøkkendriften og delta i den daglige produksjonen 

·       Menyutvikling med tilhørende kalkyler 

·       Sørge for gjennomføring/etterlevelse av IK-MAT 

·       Drive produksjonsplanlegging og kvalitetssikring 

·       Foreta varebestilling, mottakskontroll og lagerstyring 

 

Krav til stillingsinnehaver: 

·       Fagbrev og allsidig kjøkkenpraksis 

·       God økonomiforståelse 

·       Ledererfaring og evne til å motivere medarbeidere 

·       Strukturert og løsningsorientert 

 

Vi kan tilby: 

- Gode utviklingsmuligheter i et av Norges mest spennende fagmiljøer

- Et svært hyggelig arbeidsmiljø

- Mulighet til å være med å påvirke i en av Oslos mest populære restauranter

- Gode betingelser

 

 

Søknad med CV og referanser sendes innen 1. mai til og til  

 

post-img post-img post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi