Kokk for en av Sørlandets beste restauranter

post-img
Bølgen & Moi i Kristiansand søker en strukturert og serviceinnstilt kokk som liker å jobbe i team, og er sulten på faget !

Bølgen & Moi har etablert seg som en av Norges ledende restaurantaktører med en lang historie og ansatte som utmerker seg i mat- og vinverdenen både nasjonalt og internasjonalt. Alle ansatte har en genuin interesse for mat og drikke lever ut kjerneverdiene lek, engasjement og overraskelse.

Bølgen & Moi i Kristiansand regnes som en av Sørlandets ypperste restauranter og ligger i idylliske omgivelser på Fiskebrygga. Restauranten er kjent for å være spesielt god på drikkevarer, og er den eneste i byen som kan skilte med Wine Spectators Award of Excellence (ett glass). 

Vi jobber med ekte mennesker, gode råvarer og ingen halvfabrikata. Vi er akkurat passe sprø, vi liker å overraske, og brenner før høy kvalitet på alt vi leverer.  Kreativ galskap er et nøkkelord, forseglet i erfaring og profesjonalitet.
På sommeren er vi et stort hus med fantastiske medarbeidere som gløder for å gi våre gjester en spesiell opplevelse med høy kvalitet og service. Og vi ønsker oss flere!

Vi søker deg som synes at restauranttilværelsen er det gøyeste som finnes, som er fleksibel, kreativ, samarbeidsdyktig og positiv.

For de rette kandidatene tilbyr vi gode lønnsbetigelser og utviklingsmuligheter i et helt unikt og spennende konsept med dyktige kollegaer.

Du har vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester!

Hos oss får du gode utviklingsmuligheter. Under ledelse av kjøkkensjef Magnus Jansson blir du en del av hjertet i restauranten. Sammen skal dere sikre at vi alltid leverer de ypperste smaksopplevelsene for våre gjester.  

Krav til stillingsinnehaver: 

·       Fagbrev og allsidig kjøkkenpraksis 

·       God økonomiforståelse 

·       Strukturert og løsningsorientert 

Vi kan tilby: 

- Gode utviklingsmuligheter i et av Norges mest spennende fagmiljøer

- Et svært hyggelig arbeidsmiljø

- Mulighet til å være med å påvirke i en av Sørlandets mest populære restauranter

- Gode betingelser

 

Søknad med CV og referanser sendes fortløpende til  
For mer informasjon ta gjerne kontakt med Magnus Jansson tlf nr 93057315

post-img post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi