Bølgen & Moi Høvikodden søker kokker med fagbrev og erfarne servitører

post-img
Vi søker faglig dyktige og kreative kokker med minst 3 års erfaring og erfarne servitører til vår restaurant på Høvikodden.

I Bølgen og Moi har vi en stolt tradisjon med å utvikle god kokkekunst. Vi har et av Norges største fagmiljøer på drikkevarer og kokkekunst. Våre ansatte hevder seg helt i toppen i anerkjente konkurranser, og mange stjerner får fart på karrieren sin her hos oss.

Samspillet mellom mat, vin og kunst er en av våre viktigste verdier og vi søker alltid nye utfordringer. Vi søker derfor personer som sammen med oss vil følge vår visjon og være med å utvikle Høvikodden videre.

I tillegg til daglig drift med A La Carte, holder vi selskaper, brylluper og matkurs i samarbeid med Aperitif. Cateringdelen vår - Bølgen & Moi på hjul, hvor vi leverer alt fra tapas og koldtbord til servering hjemme. I tillegg har vi større event, som RAW Air i Holmenkollen og Vikersund, PRIDE og Notodden Bluesfestival m.m.

Vi har et av Norges største fagmiljøer på drikkevarer og kokkekunst.

 

Les mer om kokkestillingene her. 

Les mer om servitører-stillingene her.

 

Tiltredelse snarest.

 

Søknad og CV sendes til: 

Kjøkkensjef: Ole Skjøren chef.hovikodden@bolgenogmoi.no

Dagligleder: Robert Carlsson dagligleder.hovikodden@bolgenogmoi.no

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi