Vann til vann

post-img
Vi som jobber i Bølgen & Moi tror ikke vi kan forandre verden. Men vi tror at vi kan gjøre livet bedre for noen mennesker. Derfor har vi har startet et prosjekt vi kaller «Vann til vann».

Tilgang til rent vann er et av de største problemene mennesker møter i fattige land. Gjennom ”Vann til vann” ønsker Bølgen & Moi å hjelpe barn og ungdom i utviklingsland til en tryggere oppvekst. Når du besøker oss er du med på å bidra til dette arbeidet.

Vi tror at vi kan gjøre livet bedre for noen mennesker.

I januar 2012 startet vi med å selge spesialfiltrert vann til våre gjester. Inntektene fra salget (momsen inkludert) har gått uavkortet til nødhjelp og utdanning til mennesker som bor i området rundt de berømte Angkor Wat  tempelruinene i Kambodsja, som er innskrevet på Unescos Verdensarvliste. Prosjektet sørger for forsyning av rent vann til fattige bostander, landsbyer, og skoler for å bedre lokal helse, samt redusere frekvensen av sykdommer. Hvert år utdanner vår lokale samarbeidspartner Shinta Mani Foundation ungdommer som drømmer om en karriere i hotell- og restaurantbransjen. En del av den årlige donasjonen vår går også til bevisstgjøring omkring vannhelse, til å øke antall studenter, og til å sørge for husvær til elever som bor langt av unna hotellskolen.

Bølgen & Moi vil gjerne bidra til at mennesker får et verdig liv. Vi tror at vi har en stor mulighet til å få til noe positivt, fordi vi har et sterkt merkenavn, vi har mange gjester hos oss og vi har logistikken på plass. Vi håper at både nye og eksisterende kunder setter pris på vårt samfunnsengasjement, og på å vite at de bidrar til et bedre liv for mennesker i andre deler av verden når de spiser hos oss.

”Vann til Vann” – når frem til dem som trenger det – uten prosjektkostnader.

Du kan lese mer om prosjektet på www.vanntilvann.no

post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi