Sjelen i BØLGEN & MOI

post-img
Sjelen i BØLGEN & MOI skapes av våre medarbeidere!
  • Kokker og servitører
  • Som bryr seg om jobben sin
  • Som legger sjela i det de gjør
  • Og de gjør det!
  • Yr glede!
  • Kreativ galskap!
  • Intens jobbing!
Å være leken handler om å tørre. Tørre å bryte grenser.

Maten
BØLGEN OG MOI arbeider kun med de beste leverandørene og stiller strenge krav til kvalitet og ferskhet. Vi benytter friske råvarer og legger vår ære i å tilberede maten fra grunnen av etter gode håndverksmessige tradisjoner.

Vinene
Vår vinfilosofi er å servere vin som en naturlig del av måltidet med minst mulig ”jålefaktor”. Våre vinkjellere er bygget opp for å kunne tilby alle gjester en vin som fullender måltidet – enten du nyter en god pizza på brasseriet eller en syv-retters kunstnermeny.

Kunsten
BØLGEN OG MOI bygger på spenningen i samspillet mellom mat, vin og kunst. Kunsten du opplever hos BØLGEN OG MOI er ikke begrenset til pene bilder på veggene alene. Hos oss har kunsten en større plass. Det vil du se på maten vi serverer, på hvordan bordene dekkes, i de bevisste valgene av interiørløsninger og møbler, utsmykningen av lokalene, og i lokalene der vi tar imot deg.

Særpreget
Vi er stolte over at alle våre restauranter har særpregede lokaler som gir helt spesielle rammer rundt din restaurantopplevelse. Kom innom restauranten vår på Briskeby eller Stavanger og se selv hvorfor vi trives så godt.

Vi legger vår stolthet i å tilby restaurantbesøk utenom det vanlige. For å skape spesielle opplevelser, jobber vi på spesielle måter. Vi legger fokus på: 

Lek
Å være leken handler om å tørre. Tørre å bryte grenser. Tørre å prøve noe nytt. Ikke begrense seg, men føle det naturlig å ha en fri og uformell stil. Tillate seg å gjøre det lille sprø innfallet som får gjesten til å tenke: Wow, de er litt gærne, de gleder seg og trives.

Engasjement
Vi er interessert i det vi holder på med, og er genuint opptatt av å lage en hyggelig opplevelse for gjesten. Vi er stolte av vårt fag, og søker stadig mer kunnskap om mat og vin. Vi er opptatt av å yte noe for å gjøre det hyggelig for oss selv og andre. 

Overraskelse
Å sørge for at gjesten under et besøk opplever noe positivt som han ikke var forberedt på. Noe uventet, men gledelig. Det trenger ikke å være noe stort som krever mye forberedelse. Det kan være nok å pynte eller dekke opp bordet på en morsom måte. Eller at kjøkkenet lager en spontan dessertkreasjon. 

Service
Som gjest hos oss skal du slippe å tenke på fasaden. Du skal slappe av og ha det bekvemt. Du skal merke at vi kan mat og vin, og at vi vet hva vi snakker om. Vi vil alltid forsøke å se ting med gjestens øyne, fordi dette er det beste utgangspunktet for å yte god service.

post-img post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi