Bølgen & Moi Høvikodden

load-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img
  • slider-img

Snarveier

  Bestill bord   Kart   67 52 10 20   Meny
Vi er tilgjengelige på telefon: Man- fre til kl. 17.00.

Åpningstider

Mandag: Stengt
Tirsdag - Fredag: 11:00 - 17.00 (Kjøkken stenger 16.30)
Lørdag og Søndag: 12.00 - 17.00 (Kjøkken stenger 16.30)

Adresse

Henie Onstad Kunstsenter, Sonja Henies vei 31, 1311 Høvikodden

Om Bølgen & Moi Høvikodden

Omgivelsene for ditt måltid kan ikke bli bedre

Det som er unikt hos oss, foruten den gode maten og vinen, er at du kan nyte den i rammen av et flotte Henie Onstad Kunstsenteret. Snakk om å få sansene sine stimulert på mange nivåer i løpet av et måltid!

Om restauranten:
Omgivelsene for ditt måltid kan ikke bli bedre. Utenfor kan du nyte sjøen og Veritasparken, og innenfor venter fantastiske kunstutstillinger i et praktbygg som sist ble utvidet i 2005. Bølgen & Moi Høvikodden har tett samarbeid med Henie Onstad Kunstsenter. Kunsten som stilles ut både i brasseriet og selskapslokalene velges ut av kurator ved kunstsenteret.

Henie Onstad Kunstsenter har topp moderne kurs- og konferansefasiliteter, og vi leverer mat til begivenheter som finner sted der. Her kan du få kunst- og matkvelder i inspirerende omgivelser.

Daglig leder: Robert Carlsson

Kjøkkensjef: Ole Skjøren

Brasserie:
Fullservice Brasserie med moderne internasjonal á la carte meny.

Selskaper:
Vi tilbyr sammensatte selskapsmenyer etter sesongens beste råvarer. Vi har kapasitet til å traktere opptil tusen gjester, og ekstra vellykket kan det bli dersom man lager arrangementet innenfor en ramme hvor Høvikoddens unike kunstsamlinger får spille en rolle. For mindre grupper har vi unike selskapslokaler. Ta kontakt for omvisning!

I samarbeid med Henie Onstad kunstsenter kan vi tilby unike møtelokaler, med alt av teknisk utstyr. For å reservere møtelokaler, ta direkte kontakt med Kunstsenteret på tlf: 67 80 48 80/ 86 
Les mer om Henie Onstad Kunstsenter her

Matkurs
Vi arrangerer hvert år mange morsomme matlagingskurs (se aktivitetskalenderen for kommende kurs). Våre kurs passer for både nybegynnere og avanserte amatørkokker, og er basert på ulike temaer. Vi tilbyr også private kurs for grupper over 8 personer, som for eksempel teambuilding eller utdrikningslag.

Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi