Ære og stolthet i bryllupscateringen

post-img
Er drømmebryllupet ditt i hagen? På låven? På et svaberg eller en fjelltopp?
Uansett hvor du vil ha det, vi legger vår ære og stolthet i å gi deg bryllupet du drømmer om.

God mat og drikke er en viktig del av et bryllup fordi det skaper stemning. I Bølgen & Moi har vi en stolt tradisjon med å utvikle god kokkekunst. Våre kokker og vinkelnere hevder seg helt i toppen av anerkjente konkurranser. De henter inspirasjon fra kunsten, nordiske rene smaker og internasjonale trender. 

 

ÅRSTIDENS RÅVARER
All maten vår er selvfølgelig laget fra bunnen med årstidens friske råvarer. Vi tilbyr fingermat, tapas, koldtbord eller selskapsmenyer med smakfulle retter i gode porsjoner. Vi kan også skreddersy menyen sammen med deg om du ønsker det. Når du har bestemt deg for hva du vil gjestene skal spise, kan vår vinkelner foreslå drikkevarene til maten i samråd med dere.

ALT DET ANDRE

Vi samarbeider med gode eventbyråer. Så ut over mat og drikke kan vi også hjelpe deg med alt det andre som lokaler, kjøreplan, oppsetting av telt, leie av stoler, spennende oppdekking og så videre. Om du ønsker en avslappet eller mer formell dag, skaper vi rammene både fysisk og i kraft av den perfekte meny.

Våre kokker og vinkelnere hevder seg helt i toppen av anerkjente konkurranser.

BRYLLUP I RESTAURANT

Du kan selvfølgelig også ha bryllupet i en av de flotte restauranter våre. Hva med bryllup ved fjorden på Høvikodden? Et urbant bryllup på Tjuvholmen eller Briskeby? Vi sørger for lekne, kunstneriske oppdekninger, varm atmosfære og god stemning. Og våre dyktige servitører er mer enn klare for å servere smakfulle retter laget av entusiastiske kokker.

Ta kontakt med oss i dag på tlf. 67 52 10 20 eller så skal vi hjelpe deg med drømmedagen din.

post-img
Motta gode tilbud og spennende nyheter fra oss i Bølgen & Moi